Home
De boot
Verslagen
Lelystad-Den Over
Den Oever-Nieuwpoort
Nieuwpoort-Boulogne
Boulogne-Le Havre
Le Havre-Cherbourg
Transport
Cap dÁgde-Cassis
Cassis-Menton
Cala Medici- Ischia
Ischia-Agropoli
Winterstop
Agropoli-Camerota
Camerota-Vibo V.
Vibo Marina
Isola Lipari-Reggio
Reggio-Corfu GR
'Vakantie'
Corfu-Corinthie
Corinth-Aigina
Aigina-Datca
Datca-Marmaris
Cappadocie
Aphrodisias-Pamukkal
Save the Bunnybread!
Camel wrestling
Undsoweiter
Marmaris - Antalya
Antalya- Marmaris
Foto album
Sitemap

 Save the Bunnybread!

( Bunnybread: als je het Turkse brood wat ze hier verkopen in plakken snijdt, krijg je een snee brood in de vorm van een konijn…)

Wanneer op 19 maart tijdens de uitzending van het VHF ‘net’ een Engelse heer zijn verontwaardiging uitspreekt over de gaten in het brood die volgens hem steeds groter worden zodat zijn jam er doorheen valt, hoor je uit menig kajuit luid gelach komen. Als een kwartier later blijkt dat deze man echt serieus is ….hilariteit alom!

De volgende ochtend worden er via de VHF gistmeters aangeboden, iemand heeft nog een lijmtang liggen zodat je de gaten kan dichten en op zondag wordt SAHIB opgericht: Sailors Against Holes In Bread. De geheime groet onder aanhangers van SAHIB is het maken van twee konijne-oren boven je hoofd met ring- en wijsvinger… Het bekende nummer ‘There’s a hole in my bucket, dear Liza’ wordt nu ‘There’s a hole in my ekmek (= brood)’, en de kreet van deze week is ‘Less is more!’. Op maandag besteed ik het merendeel van de dag aan het in elkaar zetten van 7 paar oren. Een oud jack van WJ levert een lekker fluffy grijs stofje, en met behulp van meters ijzerdraad staan de oortjes parmantig rechtop! Als Bunnyteam  gaan we die avond naar de wekelijkse pubquiz en onze outfit is een groot succes. Ons team heet  voor deze keer Mixomatosis. Onderweg krijgen we alleen wel een hoop vreemde blikken van het marina personeel . Een Turk vraagt ons of Pasen in Europa niet veel later gevierd wordt? Haha, nog niet eens aan gedacht.  

Zie foto's Save the Bunnybread! 

wjbrands@hotmail.com